Theorieles hoe werkt het


Theorie voor je rijbewijs: struikelblok of uitdaging ?

Eindelijk is het dan zover: je kunt rijlessen gaan nemen. Het praktijkgedeelte is spannend en leuk, maar de theorie??
Als cursist van Rijschool Beusichem ontvang je bij een voordeelpakket de inlogcode voor itheorie.
Heb je gekozen voor losse lessen , dan krijg je 50% korting op het pakket voor I-Theorie


Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de gangbare theorieboeken. Let wel op dat deze niet verouderd zijn, de verkeersregels veranderen geregeld.

Wat je ook kiest er zit niets anders op dan studeren op de oefenstof. En ook al kom je in de verleiding om na enkele pagina’s de bijgeleverde examen-training-vragen te gaan doen, niet doen! Je hoopt misschien dat als je alle 500 vragen 10 x hebt geoefend, dat je dan ook door je theorie-examen heen rolt. Helaas voor de meesten van ons gaat dat niet zo. Het CBR heeft zoveel vragen bedacht, dat er elke keer meer dan genoeg vragen bijzitten die je toevallig net niet geoefend hebt. En aangezien je minimaal 48 van de 65 vragen goed moet hebben zul je toch moeten studeren!

De theorie en het theorie examen is je eigen verantwoording, maar mocht je vragen of hulp nodig hebben, kun je natuurlijk bij mij terecht. Hou natuurlijk ook in gedachten dat hoe eerder je de theorie kent hoe vanzelfsprekender de praktijklessen worden en dat hierdoor er meer tijd over is om de praktische zaken onder de knie te krijgen.

 

Rijschool Beusichem geeft rijles in Beusichem, Asch, Buren, Culemborg, Maurik, Tiel, Zoelmond en andere plaatsen in de Betuwe!