Automaat Rijles


Automaat.

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met lessen te volgen in een automaat en zo de eerste vaardigheden leren en dit gebruiken als een handige opstap naar het rijden in een schakelauto.

Zo kun je ook besparen op jouw rijopleiding.

Kandidaten moeten zich de volgende vraag stellen: is het belangrijk voor mij om veilig van A naaar B te kunnen rijden of moet het perse met een schakelauto gebeuren. Het is bekend dat sommige kandidaten meerdere malen examen doen of zelfs stoppen met hun rijopleiding omdat ze de bediening van de schakelauto en aan het verkeer deelnemen niet kunnen combineren. Het grote voordeel van automaat rijden is dat je meer aandacht voor het verkeer hebt en en niet constant met de voertuigbeheersing bezig bent.

De Ford Fiesta automaat heeft een conventionele automaat zodat het wegrijden vanuit stilstand en het inparkeren een fluitje van een cent wordt.

De Ford Fiesta is tevens uitgerust met een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter.

Rijschool Beusichem biedt rijlessen in de automaat voor hetzelfde tarief aan als de rijlessen in onze schakel auto.

Welke reden je ook hebt, Rijschool Beusichem biedt rijlessen aan in zowel schakel als automaat tegen dezelfde prijs.

Vanzelfsprekend kan ik tijdens een intakegesprek het een en ander even toelichten.

Voor meer informatie bel of mail.
06-42697474 of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Rijschool Beusichem geeft rijles in Beusichem, Asch, Buren, Culemborg, Maurik, Tiel, Zoelmond en andere plaatsen in de Betuwe!