Rijles hoe werkt het


Je rijbewijs halen bij Rijschool Beusichem kun je vanaf dat je 16 jaar en 6 maanden bent. Mocht je een opfriscursus willen of als je bepaalde rijangsten hebt die je wilt overwinnen dan ben je bij Rijschool Beusichem ook aan het goede adres. Rijlessen kun je bij ons als voordeelpakketten, maar ook als losse lessen afnemen. Wat je ook besluit te doen, losse rijlessen of een voordeelpakket, je krijgt altijd korting op jouw theorie mbv itheorie of dmv een boekenpakket ( ter waarde van € 49,95)

! Kies je voor een voordeelpakket dan is jouw pakket via I-theorie of dmv boeken altijd gratis.!

De rijlessen worden gegeven volgens het op initiatief van het CBR ontwikkelde ‘Rijopleiding in Stappen’ (ook wel RIS genoemd) methode. Een rijles duurt 1,5 uur of 1 uur. Gebleken is dat een rijles van 1,5 uur veel effectiever is. En wellicht wil je wel 2 keer per week. Alles is bespreekbaar.


De lessen krijg je in een Peugeot 308 ( 5 deurs). De Peugeot laat zich gemakkelijk bedienen en door zijn bescheiden formaat zijn bijzondere manoeuvres makkelijk uit te voeren. Verschillende instellingen, verstelbare stoel en stuur, maken de auto comfortabel voor iedereen. Ook kun je als aanvulling gebruik maken van de achteruirij-camera. Voor de rijlessen haal ik je op van huis, school of werk en aan het eind van de rijles rij je jezelf naar een gewenste plek binnen de regio.
Het rij-examen zal in Tiel plaatsvinden

Rijschool Beusichem biedt ook de mogelijkheid om te lessen in een Automaat ( zie link onderaan de homepage)


Rijschool Beusichem geeft rijles in Beusichem, Asch, Buren,Culemborg, Maurik, Tiel, Zoelmond en andere plaatsen in de Betuwe!