Van wie krijg ik les


Bij Rijschool Beusichem krijgt je in principe van 1 rij-instructeur les. Mijn naam is Bert Smits, ik ben tevens eigenaar van Rijschool Beusichem. Gemiddeld zitten we tussen de 35 en 40 rijlessen bij elkaar in de auto, daarom is het misschien wel handig om iets over mijzelf te vertellen.

Op 22 januari 1968 ben ik geboren in Culemborg en ben getrouwd met Petra. Samen hebben wij een zoon Jelmer. Deze rijschool ben ik begonnen omdat ik graag mensen iets bij wil brengen. Ervaring met opleiden heb ik opgedaan als medisch technicus (bijna 20 jaar) en hierbij vele verpleegkundigen opgeleid. Tevens heb ik ruim 15 jaar als vrijwilliger als zweminstructeur mensen opgeleid bij de Culemborgse ReddingsBrigade. Na deze periode vond ik het tijd voor iets heel anders en ben de opleiding tot rij-instucteur in 2012 begonnen.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk (semi-)klassieke auto’s. Op dit moment heb ik een Ford Capri uit 1983. Het is de bedoeling dat ik deze samen met mijn zoon zo orgineel mogelijk probeer te restaureren. Dit is een korte samenvatting van mijzelf; maar kom je bij Rijschool Beusichem lessen, dan kun je natuurlijk meer aan mij vragen.

 

Rijschool Beusichem geeft rijles in Beusichem, Asch, Buren, Culemborg, Maurik, Tiel, Zoelmond en andere plaatsen in de Betuwe!